4 uker siden parring

07.04.2018 19:54

Svangerskapet er snart halvgått. Lottas 4.svangerskapsuke har vært veldig prega av kvalme, og det har vært en jobb å få i henne mat. Hun VIL gjerne spise, ser på matskålen, stikker snuten nedi, og snur seg deretter fortvilet og ser på meg. Hun prøver gjerne flere ganger, og gir til slutt opp å greie å spise...

Så jeg har håndmata henne. Med fiskekaker, kjøttbiter, brødbiter, ekstra gode godbiter, og vitamingodbiter. Hun svelger godbiter når hun får dem servert en og en, og i små biter. Større biter spytter hun ut, og tar dem ikke opp etterpå.... Og hun greier bare spise litt, så snur hun seg bort igjen. Mot slutten av uka gikk jeg over til å gi henne energigel med vitaminer. For å sørge for at hun i hvert fall får i seg litt næring.

I Uke 4 kan man på fosteret  tydelig skille mellom for-og bakben. Ørelappene er synlige som små flipper, og øret og øynene blir dannet denne uken. Ved fire ukers drektighet er valpene vel 1,5 cm lange.Fosterhinnene kan på dette stadiumet kjenne som små bobler på 2,5 cm. 

Og så har vi hatt besøk av kommende valpekjøpere denne uka. Veldig koselig, og de besøkende og Lotta fant tonen til fulle. Lotta syntes det var helt greit å være i sentrum for oppmerksomheten og koste seg maks med masse klapp og kos. 

 

Den kommende uken skal vi til ultralyd, og får da forhåpentligvis sett hvor mange valper som er gjemt inni Lotta. Spennende  :) 

 

Onsdag 4.april:

Torsdag 5.april:

—————

Tilbake