Dag før 2.kur

26.12.2022 13:22

I morra er det tid for kur nr 2. Fremdeles EC90. Hestekuren. 
Jeg var til kontroll lille julaften. 

Og konklusjonen da fra kreftlegenes side var: 

De har sjelden sett en så stor effekt av EN kur. For svulsten var blitt mye mindre og hadde endret konsistens. Fra stor (5 cm i diameter) og steinhard, til myk - vanskelig å skille fra omliggende vev, og sannsynligvis maks 3 cm i diameter. Så ja - jeg (og familien min) ble kjempeglade - og motivert for videre behandling.) Den største julegaven til oss alle. 

Siste uken har jeg hatt det ganske greit. Til og med orket å spise normal mat, inkludert litt julemat. KAnskje ikke i mengder, men såpass at jeg har følt at jeg har fått kose meg med høytidsmat. Og kose meg med familien min i jula. 

 

Julaften var helt fantastisk - lille Tobias på 4 år holdt show hele kvelden, og gav oss mye latter og glede. Vi burde alle lære av 4-åringene våre og den livsgleden de viser i nuet - over alle små ting. Det å få møte "julenissen" som plutselig kom inn i stua, det å få være "gavenissen" som leste (med god hjelp) opp alle til-fra-lappene og delte ut gavene. Og den ekstatiske gleden over hver eneste gave. Han gjorde hele julaften i år - for meg og hele familien - med sin genuine livsglede. 

Og gaver: Jeg fikk alt jeg ønsket meg hva angår "ting". Sminke til å farge ansiktet - som jeg føler blir litt fargeløst uten hår rundt. Deilige varme klær siden jeg fryser mer enn før. Strikketøy så jeg har litt å gjøre på de dagene jeg ikke greier mer enn å sitte i sofaen. Og min kjæreste gav meg ekstralys på bilen, så jeg skal se ordentlig når jeg kjører i mørket. 

Siste uke har jeg også fått solgt bilen min. Det har lite for seg å ha en stor, og dyr, dieseldrevet bruksbil beregnet på lange turer jeg nå ikke kommer meg ut på. SÅ derfor ble den solgt. Og ny liten "bybil" er kjøpt. For jeg er realist. Lange turer alene med hundene blir ikke aktuelt med det første. Men istedet blir det turer sammen med kjæresten når han har fri. Og utover det kun korte byturer for min del - dvs korte turer innad i Trondheim - det være seg til venner, til hundesenteret eller annet. Men ikke langt. Og da er det greit å kunne kjøre på strøm. Og i morgen er det kur nr 2. Og en romjul på sofaen. Ikke helt i form. Men som optimist med godt humør. 

—————

Tilbake