Disse irriterende svingene!

28.11.2022 18:56

Så kom der en sving på vegen igjen. Ikke planlagt. Og ikke forutsett. Men likevel noe jeg må forholde meg til. 

Jeg og My har trent målrettet siden jeg fikk henne. Og kommet langt på veg. My er en super hund - lærevillig, belønningsmotivert, høydriftig. Eksplosiv, en del stress som lar seg styre - og som hun gradvis har lært å styre selv også (vi er dog ikke helt i mål der). Og supermorsom å trene med. Vi har hatt fokus på lydighet. Og tørrtrent Rally innomellom lydighetstreningen, for å variere litt. I tillegg til litt feltsøk, litt rundering (som hun elsker!). Og ellers vært på turer ute når været har vært ok. 
Og vi har deltatt i treningsgruppe - og derfor reist til Arendal en helg annenhver måned for å trene. Neste treningstreff er midten av desember. Og vi hadde planlagt nye runder med treningsgruppa i 2023. Og hadde planlagt å starte konkurranser i løpet av 2023. 

Men så kom denne svingen. 
I form av en liten kul på ca 3 cm. I et bryst. Som viser seg å være kreft. Brystkreft. Så jeg må derfor istedet bruke tiden og energien min på å bli frisk. Å komme meg gjennom cellegiftkurer. Og håpe at jeg tåler disse så godt at behandingen kan fullføres. 
Så alt jeg hadde planlagt ble plutselig avlyst. Hundetrening. Ferietur med ektemann i januar - lenge planlagt og spart til. Og sykmeldt fra jobb; jeg er "Forespeilet" null arbeidsevne av behandlerne. Pga cellegift-behandlingen. 

 

Så målet er nå å bli frisk. Og fordi jeg er realist - har jeg for 2023 planlagt nå- istedetfor lydighet, rundering og feltsøk - mye smellertrening og innendørs søkstrening for My. Så hun skal få bli sliten i hodet. 

Og de dagene helsa mi tillater, holde meg med selskap på rolige skogsturer og lette turer i ulendt terreng. Hvis helsa tillater.  

—————

Tilbake