En ny vår

08.01.2021 17:16

Utfra tittel skulle man kanskje tro at jeg snakker om nye muligheter for våren 2021, gitt pandemi-situasjonen. Men dengang ei. 
Jeg vil skrive om Lotta. Hun er en hund av typen "once in a lifetime". Av mange grunner. 


Etter valpekullet (født mai 2018) og hele den historien der hun måtte forholde seg til hele gjengen med piraiaer til oktober 2018, var hun sliten. Og ble en litt gretten tispe, som ikke viste særlig interesse for andre hunder eller andre folk enn mor. 
Og etterhvert som Nova ble eldre og situasjonen hjemme ble mer anstrengt fordi de to ikke greidde å finne tonen, forble Lotta slik: ikke videre begeistret for andre hunder, tok aldri initiativ til lek med andre hunder, og ville stort sett kun forholde seg til mor. 

Så ble Nova omplassert og vi fikk inn Rim. Og da skjedde det en endring i Lottas adferd. Plutselig ble hun superleken igjen. Hun byr opp Rim til lek hele tiden, er veldig tolmodig med Divas mange rare krumspring (Diva er elendig på hundespråk....), og er stort sett bare supeglad og supelykkelig hele tiden. Logrer, danser med bakparten, leker med de som vil leke, og vil ingen andre leke, så leker hun på egen hånd for seg selv. Så vi tobente blir i kjempegodt humør av å bare SE på Lotta. Hun er selve den fysiske manifesteringen av "lykkelig og ubekymret". 
 

Og hun og Rim har blitt radarpar. Leker, koser og trives veldig godt sammen. Noe som virkelig gjør meg glad.  :) 

 

—————

Tilbake