Hund og ferie

12.10.2015 21:17

Noen ganger her i verden blir det slik at man ikke kan ta med sine kjære firbente på ferie. Slik ble det for oss nå i starten av oktober, der jeg, mine to yngste håpefulle, min ektemann og min mor, dro en tur til Spania for å forlenge sommeren litt. Der er ikke lov å ha med hund på stranden der (costa blanca), man kan ikke la hundene sitte i bilen pga varmen (vi hadde stort sett mellom 25 og 31 grader mens vi var der nede), og det å la hundene tilbringe dagene alene i en leilighet med masse naboer tett rund er heller ingen god løsning.

Så dermed ble hundene hjemme i Norge.
Sara fikk være hos sin oppdretter, som tilbød meg spontant å ha henne mens jeg var bortreist. Noe jeg ble veldig glad for. De er ikke bare mine oppdrettere, men gode venner, og de eneste som utenom mine barn, og mann, mine søsken og mine foreldre, som slipper gjennom "blokkaden" jeg har lagt inn på telefonen min om natten. Og Sara fikk deilige dager med turer ute sammen med oppdrettere og de andre hundene de har, forøvrig Saras søsken, halvsøsken og nevøer.

Lita ble hjemme hos min eldste sønn.

Og Lotta fikk dra på feriekoloni hos Cathrine og hundepatruljen, og kose seg med flatcoat Olliver hele døgnet og de andre hundene på turer dagtid.

Og gjett om jeg var glad for samvittighetsfulle hundepassere da ting virkelig skar seg:
Vi skulle komme hjem søndag ettermiddag. Med fly. Samme morgen dro sønnen vår til USA med fly. Dvs han flyttet til USA den morgenen, for å studere. Det ingen av oss forutså var at tåken skulle legge seg tykk over Værnes og sørge for at alle fly ble kansellert. Og dermed ble Lita værende hjemme alene...og panikken steg i både mitt og datterbarnets hode.
Det var da Cathrine ringte og ble vår reddende engel: I sin varme omtanke for Litas ve og vel, som hun forstod nå var uten tilsyn, tilbød hun seg å dra hjem til oss og hente henne og ta seg av henne til vi kom oss hjem igjen. Gjett om vi ble glade!!
Så mens vi satt hele natten i en leiebil for å komme oss hjem, sov Lita og Lotta fornøyde hos Cathrine, og fikk morsomme turer både søndag kveld og mandag formiddag.
Cathrine er verdt sin vekt i gull, dekket med diamanter!!

—————

Tilbake