Hundepatruljen :)

29.07.2015 19:18

Tidlig i  vår var jeg på et kurs. Der traff jeg en annen kursdeltaker, Cathrine, og hennes hund. I løpet av få kurskvelder fant jeg ut at Cathrine er veldig opptatt av å behandle dyr etisk og moralsk rett. Alle dyr. Og hun er om mulig enda mer positiv i sin treningsfilosofi og omgang med hund enn det jeg er.
Og jeg fant ut at hun driver Hundepatruljen. De tar med seg kundenes hunder ut på tur, og gir hundene en dag der de får oppleve mye morsomt.
Så jeg gjorde noe jeg aldri tidligere hadde trodd jeg skulle gjøre: Jeg leverer Lotta til Hundepatruljen (dvs de henter henne og de leverer henne hjem på ettermiddagen) en dag i uka. Lotta får da treffe mange andre hunder av alle slags raser og farger, og blir godt sosialisert til hunder med alle typer kroppsspråk. Og hun blir vant til katt, og får treffe hest, og bli med på deilige turer med bading, gjørmebading, lek med andre firbente. Og jeg går på jobb de dagene, vel vitende om at Lotta får en fantastisk dag der hun lærer mye, hos en hundepasser jeg stoler på behandler henne bare pent. Og jeg får hjem en sliten, men glad hund.

Hundepatruljen i Trondheim har en stor og veldig fornøyd kundegruppe. Og jeg er en av dem. :)
Og en bedrifts kunder er vel de nærmeste til å kunne uttale seg om kvaliteten på en tjeneste, innholdet i den og ikke minst "lovligheten". Ikke konkurrenter som har som agenda å presse andre ut av "markedet" med simple metoder og tilsynelatende vikarierende motiver.  

—————

Tilbake