Instruktør-kurs-helg

10.01.2016 21:33

Denne helgen har jeg stort sett tilbragt på Øysand, hos Doglifes lokaler der. På instruktørkurs.
Dette var tredje helgen i instruktørutdannelsen, og jeg har ennå en helg opplevd å sitte igjen med en opplevlese av at dette er usedvanlig bra.
"Selv jeg" - som overhodet ikke er utlært på noen som helst slags måte, men som har lest mye forskningsbasert litteratur om hund og hundeadferd og hundetrening, som har gått ørten kurs og deltatt på diverse seminarer om hund og adferd og trening, og som har levd og åndet hund i mange år - selv jeg - "gamle kjerringa", lærer mye nytt og nyttig. Og ikke minst - jeg får systematisert på en veldig praktisk måte - den kunnskapen som sitter der fra før.
Og dette uten at EN spesiell metode innenfor hundetrening forfektes.

Samtidig - må presiseres - er undervisningen basert på belønningsbasert trening. Med en veldig engasjert og engasjerende lærer bak pulten, og en kjekk, livåt og trivelig deltakergjeng.
Så om du vil lære mer om hund, om deg selv som hundefører, om hvordan bruke de redskapene som finnes i deg, for å få et enda bedre forhold til hunden din, samt lære hvordan bedre formidle til andre en praktisk og forståelig måte å komme i mål med trening av hunden sin - så kast deg på ved neste mulighet. Dette kurset er virkelig verdt de pengene og tiden man investerer i det.

Tilbake