Medio august 2016

17.08.2016 23:41

Da er ferien (endelig) over og vi er tilbake mot normalen. Jeg og Lotta var "fra hverandre" i nesten 3 uker. Jeg var VELDIG abstinent da vi endelig kom sammen igjen.
De første dagene hjemme var hun litt "rar" - ikke som hun pleier - nesten litt melankolsk, ukonsentrert. Lå oppå meg hele tiden og vek ikke fra meg. Vi prøvde å trene litt, men jeg gav opp - for hun fallt bare ut. Så oppdaga jeg at hun hadde fått løpetid, kun knapt 4 måneder etter forrige. Så hormonene har nok blitt litt påvirket av den midlertidige skilsmissen.
Siste dagene har hun likevel vært motivert for trening, fokusert, men ganske "høy" -så utfordringen har vært å få henne ned på et arousal-nivå som gjør at hun greier å fokusere på en konstruktiv måte.
Søndag trente vi for første gang skikkelig - da vannapport. Og DET var en høydare tydeligvis. Etter den treningen gikk det fremover. Så mandag fikk vi trent smeller, tirsdag trente vi noen økter med moment-trening hjemme på stua og i dag har vi vært på rally-trening. Hun var veldig på - og selv om det lett "kokte over", så var jeg fornøyd med kveldens innsats fra Lotta. Vi ER veldig på nett, og hun er veldig fokusert på MEG og hva jeg vil ha av henne.

Hun har i løpet av sommeren blitt mer voksen -ikke bare i hodet men også i kroppen. Lagt seg litt ut, fått mere muskler. Pelsen er ennå moderat, men hun har fått skikkelige faner på bena. Og vi måtte klippe ørenpelsen nå i går, for å holde fukt unna ørene.
Jeg gleder meg til en høst med masse trening og masse morro sammen med Lotta :)

—————

Tilbake