Medio mars 2022

16.03.2022 18:49

Medio mars. Jeg er i bedring av koronahelvete. Og har orket å trene hund siste to dager. 
Og hundene blir eldre og viser stadig mer av hvem de er, de unge. Lotta er i bedre form enn siste året, og i veldig godt humør. Leken, overbærende og ekstemt tolerant ovenfor de unge jyplingene. 
Rim er i ferd med å lande litt. Leken - elsker å leke. Lek er meningen med livet. Lek med mor. Lek med leker. Lek med andre hunder. Så derfor er lek det jeg legger vekt på for henne. Inkludert lek med meg. Foran "trening" på ferdigheter og adferder. Lek i seg selv er en livs-berikelse. Og hun skal ha et rikt liv. 

My er arbeidsjern. Og skrur seg opp i energi av å jobbe. Der er pt den utfordringen vi har i trening. For hun må få ut energien, samtidig som hun hele tiden må lære å samle seg og fokusere. Til tross for den indre driven til å koke over av energi og hyperaktivitet. Så mye morsom trening der, med henne. 

Hverdagen går greit. Jobb, hundetrening, familie. 

De små gledene. De korte øyeblikkene der alt klaffer under trening. Og det faktum at flokken min nå er harmonisk og glad. Uten konflikter. Kun flokkhunder som alle tre elsker å leke. Med hverandre og med meg,

 

—————

Tilbake