Midtkiltreffet 2016

12.06.2016 16:20

En fast tradisjon vi deltar på hvert år, er Midtkiltreffet. Det er et hundetreff for hele familien, lokalisert på Sona camping på Midtkil, der innehaver av campingstedet, og oppdretter av irsk-setter Arild Ove Østmo, er arrangør. I løpet av tre dager konkureres det i barmarkskjøring, leirdueskyting, apportering, melkespannkasting, og hundesprint, avbrutt av grilling, is og sosialt samvær. Det hele avsluttes søndagen med match-show for alle raser og hunder. Veldig koselig og anbefales for alle hunde-eiere uansett rase. Koselig familieaktivitet, og barn i alle aldre er med - fra spebarn til store tenåringer.
Pga vårt tette program fikk vi i år kun med oss match-showet, men der hadde vi en del å bevise siden Lotta vant i fjor og vi har hatt vandrepokalen stående på hedersplassen på stua siste året. I fjor var Vigdis Nymark dommer, i år var Randi Juliussen dommer.

Så vi ankom 15 minutter før show-start - etter ferdig taekwondo-gradering for Eirun (opp til Gup5.1). Eirun insisterte på å handle både Lotta og Lita, noe hun gjorde utrolig bra. Begge hundene gikk videre til runde 2, deretter runde 3, så runde 4. Og Lotta til finalen der de 4 som ble stående igjen til slutt konkurrerte mot hverandre. Lita var den siste som ble slått ut før endelig finale, så det var på hengende håret for Lita også.
Og helt fantastisk - Lotta og Eirun vant i år også!! Andre år på rad, for to forskjellige dommere de to årene :)

Så dermed ble Lottas og Eiruns navn inngravert på vandrepokalen for andre gang på rad og vi får ha den på stua ett år til. Kjempelykkelig jente som kunne dra hjem med 15 kg tørrfor, 10 kg våtfor, gavekort, bilvindusrens og vandrepokal.

Resten av dagen hviler vi med god samvittighet :)

 

—————

Tilbake