Nobel-kullet to uker gamle

25.05.2018 19:16

I dag er Nobelkullet to uker gamle. Og jeg er veldig takknemlig for at alt har gått så greit. Ingen slappe valper, ingen diare, ingen infeksjoner. Alexis fikk litt morsmelktillegg et par dager, men har etter det greidd seg fint på egen hånd. 

Alle har lagt på seg. Alle er aktive, spesielt Alexis. Lotta er frisk og rask og vil gjerne ut på turer om dagene. Og hun vil gjerne bade i elva, noe hun ikke får lov til siden jeg er redd hun skal få brystbetennelse om hun bader i kaldt elvevann. 

De er i ferd med å åpne øynene, Alexis er først også der og i dag har vi sett "det hvite" i øynene hennes. Alle har reist seg opp på alle fire og snubler rundt i valpekassa på jakt etter mamman og puppen. I dag har alle fått ormekur og vi har klippet klør for andre gang, noe som ikke gikk stille hen hos alle valpene. Temperamentsfull gjeng dette, noe jeg forventet med Lotta som mor. 

Tabellen under viser prosentvis økning av kroppsvekt siden fødsel: 

Allvar:         144
Alva:           124
Alice:          174
Alexis:        152
Albert:        181
Alfred:        176

Alle veier nå nærmere en kg. Alexis er minst, som hun var ved fødsel. Hun veier 759 gram, og den største - Albert - veier 1180 gram. 

 

Alfred:


Alexis - med ansikt mot venstre og Albert med ansikt mot høyre


 

 

Allvar:

Albert

Fra venstre mot høyre:
ALva, Albert, Allvar, Alexis

Allvar:

Tilbake