Og oktober gikk som en vind

14.11.2021 22:50

Langt inne i november, snart advent, og oktober fløy avgårde med sjumilsteg. 16. - 17.oktober var igjen i Hønefoss på kurs med Siv Svendsen. Veldig lærerikt, og inspirerende. Hyggelige folk og mange fine hunder. Og jeg blir for hver dag og uke som går bare mer og mer fonøyd med både Rim og My. De har begge den driven, nyskjerrigheten og intensiteten jeg ønsker i en hund. Og Rim elsker å leke, og har etterhvert også blitt mer gira på matbelønninger. Og My skrur seg i taket av en godbit, og har siste par måneder blitt mer og mer interessert i lek. Så begge er enkle å belønne og lette å motivere for trening. 

Uka etter kurset på Hønefoss ble Lotta syk igjen. Denne gangen med tarmbetennelse, der hun ble skikkelig slått ut. Så siste halvdel av oktober gikk med på å ha sykestue igjen, hjemme. Men hun kom seg heldigvis. Men jeg merker at hun er mer sliten og ikke helt tilbake til "gammel form" tilsvarende den hun hadde i sommer før hun fikk livmorbetennelsen. 

Første helgen i november dro jeg på besøk til mine foreldre, og holdt da samtidig smellerkurs for en gjeng i hundeklubben der. Hyggelige eiere med stort engasjement og interesse for smeller, og fine hunder. Vel hjemme igjen etter den helgen fikk hele hundeflokken min (ingen av dem hadde hatt noen kontakt med andre hunder verken her eller på reiser) kennelhoste som det går mye av nå for tiden. De to yngste kom seg raskt, og er forlengst friske igjen etter noen få dager med hoste, men Lotta ble igjen skikkelig syk, og strever ennå med hostekuler. Og er sliten. Hun har blitt tynnere, selv om hun har god matlyst. I bedring, men det går langsomt. Så hun skjermes fra fysiske anstrengelser for tiden, og sover ved siden av sengen min om nettene. 

Så krysser fingrene for "friskere tider" fremover, slik at fritid kan brukes til hundetrening og ikke til sykepleie. 

—————

Tilbake