Primo mars 22

05.03.2022 21:36

Korona i heimen. Februar har gått til sykdom og korona. Dritt!!! Jeg ble skikkelig syk, og er ennå ikke i form. Og tenker med gru på hvordan ståa hadde vært om jeg ikke var vaksinert. 

Ift hundene så tåler de heldigvis rolige dager. De er glade om de bare får surre rundt sin syke matmor. Og få noen godbter dann og vann. My har ennå ikke landa. I alder av 10 måneder er hun hyper ADHD-hund, med fart, mye motor og en del indre stress. Men morsom. Og glad og sosial. 
Rim har hatt problemer med skuldrene sine i vår; tydelig smerter. Så vi har brukt en del treningstid på fysioterapi-øvelser for skuldre. Og avlastning. Lotta er i farta igjen .. i god form. Ikke ung lenger, men formen er bra :) 

Ift bloggen her så avvikler jeg nå Rims private blogg. Det koster mer i kroner og ører enn det smaker. Det skjer ikke så mye rundt henne uansett. Hun er en supersøt familiehund; godt gemytt, elskverdig temperament, en flokkhund som elsker hele flokken av både tobente og firbente her. Og det å ha et roligere liv enn planlagt takler hun fint. 
 

Utfordringen MIN fremover blir å sjonglere de tre hundenes behov og fysikk. My er ekstremt energisk og krever mye fysisk og ift hodebry. Lotta er nå i farta igjen og takler fint en heldags tur i fjellheimen. Rim har skuldre som ikke skal belastes med nedover-fjellsider eller "mengdetrening"- så det å sette bort henne de periodene jeg tar ferie i fjellet, blir utfordringen. Men alt kan løses. Er mitt motto. 
Planen er uansett er aktivt 2022. Aktivitet er liv. Jeg er vaksinert mot kontorliv 24/7 etter de siste to koronaår. Nå vil jeg UT! 

—————

Tilbake