Smellehelg i Valdres

15.10.2017 21:25

I helga deltok jeg og Lotta på offisiell smellercup i Valdres. Teknisk arrangør var Valdres hundeklubb. Arrangementet var veldg bra gjennomført med gode lokaler, og godt planlagt program. Det var kjempekoselig stemning der med tid til hyggelig prat med andre smellere fra andre deler av Norge. Lørdagskvelden var vi en gjeng ute og spiste sammen - veldig koselig. 

Lørdag tok Lotta og jeg 1.plassen. Hun er super på romsøk og kjøretøysøk, og finner som regel de fleste duplikater. Banesøket er hun drit lei av - så der bare melder hun seg ut. Dvs - hun finner alle duplikatene - fordi hun vet det er "jobben hennes", men hun finner på så mye tull undervegs (mens hun skriker "KJEDELIG"!!!!!) at vi får masse trekk på banesøk. 

Søndag havnet vi på 2.plass. 
En fin helg på mange måter, ikke minst sosialt. Og så har jeg tenkt ut hvordan jeg må gå frem for å få henne kobla på igjen på banesøkt: jeg må rett og slett legge inn mange forstyrrelser - DA fokuserer hun. Enkle søk gidder hun ikke. Banesøket er for enkelt rett og slett. 
Jeg ser frem til det blir arrangert klasse 2-konkurranser i 2018. Da får Lotta noe å bryne seg skikkelig på igjen og da kobler hun seg mye mer på :) 

 

 

 

—————

Tilbake