Snart sommer

15.05.2021 18:41

Nå er det snart sommer. Og denne uka kom våren til Trøndelag. Og akkurat denne helga er jeg på runderingskurs med Nina Kroken. I utgangspunktet var jeg påmeldt med Rim, men det skar seg siden hun måtte gjennom stor operajson for fire uker siden. Så da måtte jeg bruke Lotta som "stand-in". 
Hvilket går ganske greit - sånn bortsett fra at Lotta er hjernevaska på jakt-trening siste år, og feltsøk etter dummies. Så hun tok avgårde etter et par linerler, og slo om i søk etter ballen sin på et tidspunkt. Men utover det så er jo Lotta sitt sedvanlige trenings-ivrige jeg. Og morsom å trene med. Og hun lystrer når hun tar av og jeg må bli litt streng - da "henter hun seg inn igjen". Og leverer. Søte frøkna. 
 Og dagen i dag ble veldig fin. Nydelig vær - og hva er da bedre enn å tilbringe hele dagen i varm skog, med solgløtt mellom grantrærne, lukt av varm mose, og observere hunder som logrer og syns det er supermorsomt å jobbe? 

 

Rim var med, og fikk et par økter ute. Ikke for å rundere. Men ene økten kun for å se og hilse på folk, og andre for å snuse litt rundt og trene litt på å holde løsbittet. 
 

Så plan videre? Fortsette å trene - både Lotta og Rim. Og vi har mange planer for en aktiv sommer. Som involverer hund og aktivt liv utendørs. Jeg gleder meg. Livet er best ute. Livet er best med hund. 

—————

Tilbake