Takk til Cathrines hundepatrulje

29.04.2016 19:28

Da Lotta var rundt 6 mnd gammel fikk hun en irrasjonell frykt for sorte hunder. Ikke uvanlig. For å lære henne å omgås mange ulike hunderaser, størrelser og pelsfarger, begynte hun en dag i uken hos Cathrine Solstråle og Hundepatruljen.

  Lotta trivdes kjempegodt, og i litt over ett år har hun vært sammen med gjengen der en dag i uken. De hentet Lotta på morgenen og jeg fikk hjem en sliten og fornøyd hund ettermiddagen. Og hun har lært å omgås alle typer hunder, og har ingen frykt overhodet for andre hunder basert på utseende eller rase. Og hun leser andre hunder veldig godt.
Men der er en tid for alt. Og nå har jeg og Lotta en hverdag der vi trener ganske mye. Mellom 4 - 6 dager i uken trener vi en eller annen hundesport - 2 - 4 timer hver gang. I tillegg deltar vi gjerne som ekvipasje på kurs eller seminarer i helger. Dette kommer på toppen av vanlige turer i skog og mark og langs elva, enten vi to alene eller sammen med familien. Så Lotta trenger derfor nå de øyeblikkene med hvile som hun kan få. Derfor hadde hun i dag sin siste dag sammen med Hundepatruljen.

Trenger du hjelp til aktivisering av hunden din under trygge forhold, der stødige og kunnskapsrike hundefolk tar vare på bestevennen din mens du er på jobb, så kan jeg varmt anbefale Hundepatruljen. Det er ikke usannsynlig at jeg senere igjen vil søke om å få bli kunde der igjen :)

—————

Tilbake