Tosomhet

25.08.2022 21:14

Det er en litt uvant og litt rar opplevelse å "bare" ha EN hund å trene med. Selv om My er super-energisk, og morsom, og treningsmotivert, så er det likevel litt "rart". Og jeg sliter henne jo litt ut - siden det er kjedelig å ha "lange nok" pauser mellom treningsøktene. 

Likevel - akkurat nå - så skal det mye til for at jeg skal skaffe meg en hund til. Rim er vanskelig å erstatte. Hun var en spesiell hund - selv om hun ikke ble gammel. Glad, kjærlig, søt, sosial, SNILL. Det er hva jeg sitter igjen med. Snill. Og jeg savner henne veldig. Jeg savner henne så mye at det å la en annen hund komme inn i "flokken" akkurat nå og ta hennes plass - det er vanskelig. 

My kunne hatt godt av en hund til - som hadde holdt henne med selskap på alle turene vi er på - både når hun er  i bilen og andre steder. For hun trives ikke som alenehund når vi er ute på reiser. Hjemme har hun Diva, men ute på tur har hun pt ingen. Men jeg kjenner- "ikke ennå". Flere har, av omsorg for meg, foreslått både ene og andre hunden - da spesielt omplassering. Og jeg har sjekket ut hunder, snakket med eiere  - men nei - tiden er ikke moden for det ennå. 

Den hunden som etterhvert skal inn må være en helt spesiell hund. Som treffer meg tvers igjennom . Og det kan ta tid å komme dit. 

—————

Tilbake